Yeni MZ770 serisi LCD Lazer Projektörler Kurumsal ve eğitim amaçlı kullanım için artırılmış parlaklık

Kurumsal toplantı odaları ve sınıflarda kullanılmak üzere tasarlanan MZ770 serisi LCD projektörler, son derece zengin görüntü kalitesini ve mükemmel sistem esnekliğini bir araya getirir.

WUXGA (PT-MZ770/L) veya WXGA (PT-MW730/L) modellerinde bulunan 8000 lümen parlaklık, konferans salonları ve iyi aydınlatılmış alanlardaki geniş ekranlarda kullanım için idealdir. 27dB sessiz mod ve hızlı başlatma/kapatma gibi özellikler sorunsuz ve etkin sunumlar sağlar.

Her iki projektörde de tüm ünitenin neredeyse hiç bakım gerektirmeden 20.000 saate kadar çalışmasını sağlamak için hava   geçirmez, toza dayanıklı bir optik ünite, tek yönlü hava akışı ve yeniden kullanılabilir bir eko-filtre bulunur, bu da çalışma   maliyetlerini önemli ölçüde azaltır.

Sunum ekranı paylaşımı, tak-çalıştır USB cihazı veya uyumlu Windows bilgisayar ve Android cihazlar aracılığıyla ekran   projeksiyonunu destekleyen isteğe bağlı bir kablosuz modülün yanı sıra, Panasonic uygulamaları ya da yazılımı yüklü       cihazlardan kablosuz projeksiyon kullanarak da mümkündür.

Ürün hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki adresimizi ziyaret edebilirsiniz: