Extreme Serisi, LCD Video Wall Monitörleriyle Christie Görüntü Ailesine Katıldı

Christie'nin yeni Extreme Serisi, firmanın LCD video panelleri ailesine katılıyor. Yeni seri FHD553-XE, FHD553-XE-R, FHD553-XE-H ve FHD553-XE-HR olmak üzere çeşitli parlaklık seviyelerinde dört modelden oluşmakta dır. Neredeyse kenarsız tasarlanan duvar ekranlarıyla, Extreme serisi çerçeve boyutu, parlaklık, güç, bağlantı ve fiyat seçeneklerini Christie ürün yelpazesine katıyor.

Gelişmiş panel eşleme özelliği sayesinde, her panelin parlaklığı ve rengi önceden kalibre edilmiş olarak gelir; böylece ekranları kurarken görüntü ayarlama gereksinimini ortadan kaldırır. Akıllı ışık kontrol özelliği, her bir panelin parlaklığını ekranların tamamı için otomatik olarak ayarlar ve bu şekilde panel ömrü boyunca  aynı performans seviyesini koruyabilir. OPS yuvası ile bu paneller , komple bir video duvar çözümü çin Christie Phoenix ™ EP gibi çeşitli gömülü işlem modüllerini kabul etmektedir ; bu da kritik görüntüleme ortamları için mükemmel bir çözüm sunmaktadır.

İnce çerçevesi sayesinde, Extreme serisi  devlet kurumları, özel kullanımlar, güvenlik, gözetim, telekomünikasyon ve ulaşım alanlarında kullanılan görüntü sistemleri için idealdir. Extreme serisi ayrıca sanatsal ve mimari gösterimler, otel ve şirket lobileri, eğitim kurumları, mağaza vitrinleri, finansal kuruluşlar, arena ve stadyumlarda iç mekan uygulamalarında kullanılabilir.

Christie'nin kıdemli ürün müdürü Andy Clipsham’ın dediği gibi  "Christie'nin Extreme Serisindeki  Flat Paneller, piyasadaki ProAV ihtiyaçları için uçtan uca bir çözüm sağlayıcı olma taahhüdünü sürdürdüğünü gösteriyor. Performans, Ultra ve Extreme Serisi LCD panelleriyle müşterilerimizin video wall ihtiyaçlarını gidermek zorundayız."

Christie Extreme Serisi’nin Ocak 2017'de piyasada olması bekleniyor.

Daha fazla bilgi için iletişim kurabilirsiniz.