Telenor Connexion, Philips Profesyonel Ekran Çözümleri Tanıtım Turunda

Philips marka signage çözümleri

Philips marka signage çözümlerini ve profesyonel tv'lerini pazarlayıp ve satışını gerçekleştiren TP Vision / MMD, nesnelerin İnterneti (IoT) çözümlerinin önde gelen global tedarikçilerinden biri olan Telenor Connexion ile bir pazarlama işbirliği başlattı. Telenor Connexion, dünyanın her yerindeki mağaza ve restoranlar gibi Philips'in ekran çözümlerinin kullanımını mümkün kılan IoT teknolojisini sunmaktadır. 1 Haziran'dan itibaren Philips Avrupa tanıtım turu sırasında bir dizi Philips ürünü sergileyeceğini iletti.

Telenor Connexion,

1 Haziran'da başlayan Philips European 2018 tanıtım turu sırasında farklı ticari ekran kurulum örnekleri sunmaya başladı. Tanıtım Turu kapsamında , Milano, Münih, Düsseldorf, Hamburg, Paris, Madrid, Londra ve Stockholm'e ziyareti gerçekleştirecekler. Tanıtım turu sorasında Telenor -Connexion ve Philips, müşterilerine Philips profesyonel ekran çözümleri ve satış noktaları hakkında detaylı bilgilendirme sağlayacaktır. Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kamu, kurumsal alanlarda (digital signage)

Kamu, kurumsal alanlarda, mağazalarda, kafe ve restoranlarda yüksek çözünürlüklü içerik sunan dijital panolara (digital signage) yönelik artan bir talep olduğu kanısına varılmıştır. Geniş mesafelere yayılmış ekran filoları ile, dijital panolar, servis entegratörleri süreçleri iyileştirmek, yatırım getirisini artırmak (ROI) ve yeni iş fırsatları yakalamak için bir çözüme ihtiyaç duyuyor.

Diital Ekran; Bağlantı

Sınırlı ve genellikle sorunlu LAN ve Wi-Fi bağlantıları kullanmak yerine, mobil ağları kullanarak ekranlara içerik sunmak giderek daha cazip hale geldi. Medya oynatıcılarına yerleştirilmiş IoT SIM kartlar, telefonunuza bağlamak kadar kolay bir şekilde, dijital ekranların hücresel geniş bant ağlarına bağlanmasını mümkün kılar.

SoC görüntülerini IoT sım kartlarla güçlendirerek, mobil ağların bulunduğu dünyanın herhangi bir yerine kurulabilirler. Piyasadaki her pazarda farklı bir SIM kart çözümü almak yerine, Telenor Connexion Global SIM, Telenor’un dünya çapındaki ağına, özel IoT bağlantı uzmanları tarafından desteklenen dijital pano entegratörlerine erişim sağlar. Hizmet bütünleştiricilerinin, içeriği her ekranda ayarlayabilme gücüyle, dünya genelinde içerik yönetip teslim edebileceği anlamına gelir. Sonuç olarak iletişim zincirinin kontrolü arttırılmış, kurulum ve servis maliyetleri azaltılmış ve son kullanıcılarla hizmet seviyesi sözleşmelerinin (SLA) daha kolay karşılanması sağlanmıştır.

Philips Profesyonel Ekran Çözümleri,

çok çeşitli dijital pano ekranları sunmaktadır. Bunların arasında, en iyi görüntü kalitesi ve içeriğinizin güvenilir 7/24 sunumu için tasarlanan, performans sağlayan D-line ve P-line serileri mevcuttur. Android SoC sayesinde harici medya oynatıcılarına gerek yoktur, bu da kurulum süresinden zaman kazandırırken, karışık kablolamayı da ortadan kaldırır.

Ayrıca bu ekranlar, Telenor'un IoT SIM kartlarını etkinleştiren opsiyonel 4G modülünü entegre etmek için bir mPCIe yuvası ile birlikte gelir.

Philips profesyonel ekran çözümleri'nin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Pazarlarından sorumlu yetkili Tim de Ruiter. "Küresel bir IoT SIM kart çözümü kullanmanın yararlarının, Avrupa'da en değerli satıcılarımızla birlikte daha fazla iş geliştirme için yeni fırsatlar yaratacağına inanıyoruz. Telenor Connexion bu konuda çok güçlü bir ortaktır ve onların ölçeklenebilir ve güvenli çözümü piyasada mümkün olan en iyi tak ve çalıştır çözümünü sunmamız için harika bir yoldur." şeklinde ifade etti.

Tanıtım turları, Telenor Connexion ve Philips profesyonel ekran çözümleri için satış nokatalarına Philips'in SoC ekranlarının son kullanıcı faydalarını ve aynı zamanda iki şirket arasındaki ortaklığın güçlü avantajlarını göstermek için bir fırsat.

Telenor Connexion'da EMEA Bölge Satış Müdürü Anders Nilsson, "Dijital pano pazarı, önde gelen küresel ekran üreticilerince desteklenen Avrupa sistem entegratörleri tarafından yönetiliyor" dedi. " Küresel IoT sım kart çözümümüz, yerinde kurulum süresini kısaltır ve aynı zamanda müşteriye mümkün olan en iyi hizmeti sağlar. Philips'in güçlü donanım ve çözümleri serisi, Telenor Connexion ile mükemmel bir uyum sergiliyor ve son müşterilere yönelik faydaları göstererek ticari görüntü pazarını geliştirmeye yardımcı olabileceğimiz harika bir tanıtım turunu dört gözle bekliyoruz şeklinde düşünecelerini iletti.