Panasonic Projektörleri Rekabete Son Veriyor

Söz konusu rekabet olduğunda, beklenen kriterlere uymak oldukça önemlidir ve yakın zamanda gerçekleştirilen lazerli projektör ‘savaşları’ bizim bu kriterlere fazlasıyla uyduğumuzu gösteriyor.

İngiltere sistem entegratörü Pure AV'nin organize ettiği "markasız (blind) testte", Canon, Christie, Digital Projection, Epson, Panasonic ve Sony'nin 6.000 lümenlik lazer projektörleri, eğitim, sağlık ve işletmeler dahil olmak üzere farklı endüstri profesyonelleri tarafından Manchester'daki Victoria Warehouse'da değerlendirildi.

Lazer düellosunda değişmezlik, parlaklık, kontrast, renk oluşturma ve gri skala değerlendirildi ve 1 çipli DLP™'li Panasonic PT-RZ660 50 üzerinden 41,2 puan alarak birinci oldu.

Projeksiyon teknolojisindeki önemli ilerlemeler

*Eskisinden daha parlak,

*Kurulumları daha kolay ve

*Bakımlarının daha ucuz

Neden mi?

Özellikle büyük mekan düzenlemeleri

Sergi ve müze ortamları, çoklu projektör uygulamaları

gibi alanlarda lamba ihtiyacını ortadan kaldırmakta ve çok daha yüksek kalitede görüntü imkanı sağlamaktadır.

Projeksiyon teknolojilerindeki 35 yıllık deneyimle, dünyanın en büyük konferans salonları, konser salonları ve dünyaca ünlü müzelerin bir çoğu üstün resim kalitesi ve dayanıklı güvenilirlik sunmada Panasonic'e güvenmişlerdir. Panasonic sektörde en geniş lazer ışıklı projektör serisini geliştirme ve sunmakta ön saflarda yer almaktadır.

Lazer teknolojisinde sergilediğimiz  gelişim farklı bir lazer projektör sunmak  üzere eşsiz bir konuma sahip olduğumuz anlamına gelmektedir. Bu nedenle sadece ışık kaynağı değil bir bütün olarak projektör için 20.000 saate varan bakım gerektirmeyen hizmet ömrünü garanti eden ve parlaklık ve renk performansı açısından tüm emsallerini geçen bir lazer projektör teknolojisi yaratılmıştır.