Optoma ve Astel, ProAV ve Ev Sineması projektörlerin Türkiye’deki dağıtımı için anlaşmaya vardı.

Anlaşmaya göre; profesyonel görüntüleme çözümleri sunan Astel Elektronik, Optoma'nın geniş ürün gamından ProAV ve Ev Sineması ürün grubunu Turkiye’de kendi müşteri tabanına sunacak.

Optoma MEA Bölge Müdürü Mohsin Abakhti şunları soyledi."ProAv ve Ev sineması ürün gruplarımızı Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmak ve tüketicilerimize doğru çözümleri sunmak için Astel Eletronik ile yaptıgımız ortaklıktan büyük mutluluk duyuyorum.”

‘Sektöründe lider markaların Türkiye’de dağıtıcılığını üstlenmiş ve 25 yıldan fazla müşterilerine sunduğu üstün hizmet desteği ile bilinen Astel ekibiyle çalışmayı dört gözle bekliyorum.’

Astel, ISE 2018 de tanıtımını yaptığımız profesyonel kurulum projektörlerimizden 10,000 lümen lazer projektörümüz ZU1050 modelini ve ev sineması kategorisinde ödül almış  4K UHD serimizin de satışını yapacak.

Astel Elektronik Genel Müdürü Kaan Kısakol şunları söyledi “25 yıldır Dünya’nın en son gelişmiş görüntüleme sistemlerini tüketicilerle buluşturmaktan ve bu  Dünya markalarının Türkiye’deki tedarikçisi olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. 4K projektörlerde dünyanın en büyük markası olan Optoma aynı zamanda ProAV serisi ile kullanıcıların oldukça dikkatini çekiyor. Bu ürünleri piyasaya sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz.”

1992 yılında kurulan Astel Elektronik profesyonel görüntüleme teknolojileri alanında faaliyet göstermektedir. Şirket içinde ‘Sürekli, Yenilikçi’ politikasını benimseyen Astel misyonunu Türkiye Profesyonel Görüntü ağı endüstrisinin en üst düzeyde uzmanlığı, hızlı ve kesintisiz müşteri desteği ile geliştirilmesi ve yönlendirilmesi olarak tanımlamaktadır.