Harfid Philips profesyonel ekran çözümleri ile yapının geleceğini yeniliyor
Firma Tarihi

HARFID, Her açıdan dinamik olan on yıldan uzun bir süredir inşaat sektöründe çalışmaktadır. Almanya'nın Essen kentinde bulunan bu işletme adalet ve güven felsefeleriyle gurur duyan proje geliştirme, planlama, inşaat ve destek alanlarında uzmanlaşmıştır. 250'den fazla çalışan, yapı mühendisliği, konut inşaatı, mağaza geliştirme, ticari yapılar ve inşaat mühendisliği alanlarında müşterilerine başarılı, sürdürülebilir ve verimli bir şekilde hizmet vermektedir.

Mücadele

İnşaat sektöründe bir yenilikçi olan HARFID, attığı her adımda en son teknolojiyi birleştiren geleceğe odaklı bir şirket olarak ün kazanmıştır. Her proje, BIM modellemesi ile ekip üyeleri gerçek dünyada inşaat başlamadan önce uzmanlıklarını değerlendirilmesi, yaratma ve sunuma olanak tanıyan komplex özel yazılım kullanılarak dijital olarak yapılmaktadır. Böyle büyük bir ekiple HARFID, ekibin atik bir yöntemle birbirleriyle iletişim kurmasına ve işbirliği yapmasına yardımcı olurken, aynı zamanda tasarımları ve işlevselliği paydaşlarına başarılı bir şekilde gösterebilecek bir çözüme ihtiyaç duydu.

Harfid Hadrovic, CEO, HARFID Philips LED Videowall'un tasarımı nefes kesici ve genel çözüm, şimdi mümkün olan şeyde gerçek bir fark yarattı. ”

Harfid Hadrovic, CEO, HARFID

Yararları

Yüksek Etkili Video Duvarı: Ortak alanda markalaşmayı güçlendirmek ve daha rahat bir ortam için ortam içeriğini görüntülemek için büyük ölçekli bir Videowall kullanılır.

Kolay özel kontrol: HARFID ekibi doğrudan CMND üzerinden bağlanan kendi CMS'lerini kullanarak içerik oluşturabilir, güncelleyebilir, uyarlayabilir ve dağıtabilir.

LED mükemmelliği: İnanılmaz bir LED Videowall, tasarımları ve içeriği ultra hassas görüntü kalitesinde sergiliyor.

Geleceğe hazır: Yeni özellikler, gereksinimler geliştikçe Bimagotec tarafından hızlı bir şekilde geliştirilip dağıtılabilir.

Dokunmatik ekran: Sezgisel dokunmatik ekran kontrolü ile verimli işbirliği ve çalışma yöntemleri mümkün olur.

Birlikte Oluşturma: İçerik aynı anda farklı konumlardan birden fazla kişi tarafından incelenebilir ve üzerinde çalışılabilir.

Çözüm

HARFID vizyonunu gerçeğe dönüştürmek için Bimagotec ve Philips Profesyonel Ekran Çözümleri, mükemmel özel çözümü oluşturmak için bir araya geldi. Tasarımları hayata geçirmek için süper parlak bir LED Videowall kuruldu, böylece daha net görünürlük ve projeler için daha hızlı müşteri onayları elde edildi.

Toplantı salonları dokunmatik ekranlarla donatıldı ve daha iyi işbirliği ile sezgisel içerik sağlandı. Her ekip üyesini daha iyi bağlamak için ofis genelinde bilgi ekranları da kurulurken, ortak odada sekiz adet 65 inç ekran içeren devasa bir Videowall, tanıtım, marka ve ortam içeriği oynatmak için kuruldu.

CMND kullanıldığında, her ekran HARFID’in özel CMS'sine bağlandı; ekip üyelerinin çalışmalarını kablosuz veya kablolu olarak herhangi bir ekranda oluşturmasına ve paylaşmasına olanak tanındı. Ekip ayrıca daha fazla verimlilik için herhangi bir projede eş zamanlı olarak ofisin farklı bölümlerinden gerçek zamanlı olarak işbirliği sağlandı.