Christie’den Tam Kapsamlı, Yeni Nesil Dijital Signage Çözümleri

Astel’in önde gelen markalarından Christie, Las Vegasta gerçekleşen DSE fuarında, tanıtımını yaptığı yepyeni medya çözümleriyle dijital signage sistemlerine olan bağlılığını gösterdi. Bu çözümlerin en başında dikkat çeken Christie Experiential Networks (Christie Deneyimsel Ağları) markalar ve ajanslara reklam kampanyalarını modern tüketicilere ulaştırmaları için fırsatlar sağlıyor. Fuarda CEN ve Christie 360 çözümünün yanısıra, Christie interaktif kiosk, Christie Velvet LED ekran, ve ultra yüksek çözünürlüklü Christie LCD dokunmatik panel de ilk kez beğeniye sunuldu.  Görücüye çıkan bir diğer Christie yeniliği ise perakende ve etkinlik uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmış interaktif 3D mapping konsepti olan Christie Dizayn Stüdyosu idi.

Christie 360: İster Entegre, İster A la Carte Çözümler

Christie'nin profesyonel çözümleri arasında yer alan Christie 360 dijital medya grubu, partnerlerin ve son kullanıcıların Christie çalışanlarıyla koordinasyonunu sağlayarak yeni nesil dijital signage uygulamalarını hayata geçirmesini sağlıyor. Bu sayede kullanıcalar ister Christie'nin imkanları aracılığıyla ister tamamen entegre olmuş bir dijital kurulum veya network aracılığıyla stratejik planlama, içerik üretimi, interaktif programlama, sistem tasarımı, ulusal çapta denetleme ve bakım hizmetlerine erişebilecekler. Böylece Christie, kullanıcılarına LCD ekranlardan kompleks interaktif video walllara ve mapping uygulamalarına uzanan birbirinden çeşitli, ölçeklenebilir, interaktif ve müşteri ihtiyaçlarına göre uyarlanmış dijital ekran çözümleri sunma konusundaki kararlılığını birkez daha göstermiş oluyor.

Christie'nin Profesyonel Çözümleri başkan yardımcısı Sean James, "Christie 360 ile tamamen entegre olmuş, ekipman, içerik deneyimleri, içerik yönetim sistemleri, medya satışları ve denetimi sunan, tek bir ekrandan tamamen bağlantılı ulusal görüntü ağlarına geniş bir çözüm yelpazesine sahip dijital bir medya şirketi haline geldik" dedi.

Kurulumlardan Gelir Elde Edin

Medya satış hizmetleri sağlayan CEN sayesinde müşteriler dijital yatırımlarını sponsorlu dijital içerik deneyimleri ve çoklu-platformlu stratejik ortaklıklar aracılığıyla ek bir gelire dönüştürebiliyorlar. Christie, bunun yanısıra yüksek trafikli, marka ve duygu güdümlü çevreler için deneyimsel niş kurulumlara da yatırım yapmaktadır.

Christie Velvet ile Eşsiz LED Güvencesi

Fuarda tanıtılan Christie Velvet yüksek parlaklıklı iç mekan LED panelleri kolay kurulum ve entegrasyon özellikleri ile dikkat çekti. Velvet, geniş görüntü açısı ve  sipariş üzerine yapılan 1.9, 2.5, 3, 4 mm piksel aralığı seçenekleriyle tasarım ve kurulum esnekliği sunarken, görüntü kalitesi ve 7/24 güvenilebilirliği sayesinde perakende, turizm, kurumsal lobiler ve kontrol odaları için ilk akla gelecek çözümlerden birisi olacağının sinyallerini veriyor. Velvet, Christie'nin benzersiz garanti ve satış sonrası desteğinin yanısıra Christie’nin projektör, LCD ve Microtile gibi profesyonel görüntü sistemlerinde sahip olduğu engin tecrübe ve birikimi ile de diğer LED ekranların yakınından geçemediği bir güvenceyi kullanıcılara sunuyor.

Christie Dizayn Stüdyo'su ile Interaktif Perakende Çözümleri

Christie Dizayn Südyosu’nun kullanıcılarına sunduğu genel konsept “POS benzeri interaktif kiosk”a benzetilebilir. Bu çözüm, Christie görüntü ve yazılım sistemlerinin beraber çalışarak oluşturulan sinerjinin, interaktif ve çevresel ekran deneyimlerine entegre edildiğinde geliştirilebilecek yaratıcı çözümlerin bir tezahürüdür.

Christie Dizayn Stüdyosu birbirinden çok farklı ve çeşitli ortamlarda başarı ile kullanılabilir; örneğin perakende kıyafet sektöründe giysiler cansız mankenlerin üzerinde görüntülendirilebilir ya da yeni bir marka veya ürünün tanıtımında ilgi çekecek, heyecan yaratacak bir bağlamda uygulanabilir. Stüdyo sayesinde, reklamcılar farklı tasarımları hayata geçirmeden önce arzu ettikleri yüzeylerde ve yapılarda deneyecek; kurumlar yeni konseptleri, dizaynları ya da logoları, lobiler, toplantı odaları, koridorlar gibi binaların ve iç mekanların ölçeklendirilmiş modelleri üzerinde test etme fırsatı bulacaklar. iOS ve Android cihazlara ücretiz indirilebilen uygulama sayesinde, projeksiyon trendleri ve teknikleri hakkında bilgi alabilir, Christie projeksiyon teknolojisi ile dünyada yapılmış en iyi uygulamaları inceleyebilecekler.

James sözlerini şöyle bitirdi: " Deneyimsel uygulamaların popülerliği her geçen gün artıyor, markalar yenilikçi uygulamalar için bunlara güveniyor, tüketiciler de talep ediyor. Çevre gürültüsünden ve görüntü kaosundan kurtulup tüketiciyi işin içine katan markalar ve reklam verenler, bunların kurumlarına olan direkt ve anında etkilerini göreceklerdir."

Daha fazla bilgi için iletişim kurabilirsiniz.