Christie, RealLaser aydınlatma teknolojisine sahip Cinelife Serisi’nin yeni üyesi CP2309-RGB modelinin tanıtımını Barcelona’daki Cineeurope Fuarı’nda gerçekleştirdi.

8500 lümenden fazla parlaklık ve 2000:1 kontrast oranını küçük ve orta ölçekli salonlar için çekici bir fiyat noktasında sunan CP2309RGB; kalitesi kanıtlanmış CP2315-RGB temelli tasarımı ve Christie CineLife elektronikleriyle ana akım sinema gösterimi endüstrisindeki Christie patentli ilk all-in-one sistem oldu. Rec. 2020 renk aralığının %95’ten daha fazlasına ulaşan CP2309-RGB; salon sahiplerine 10 yıldan fazla bir süre boyunca en derin, en zengin, en gerçeğe yakın renkleri sunuyor.

Christie’nin Sinema’dan sorumlu Başkan Yardımcısı Dale Miller; “Christie sinema salonlarının küçük perdelerden büyük PLF formatına kadar tüm ebatlarda olabileceğini gayet iyi biliyor. Şimdi yeni CP2309-RGB’nin Christie patentli, all-in-one, doğrudan entegre RGB aydınlatmalı sistem ailemize eklenmesiyle güvenilirliği, yüksek kontrastı ve sıradışı renk kalitesini şaşırtıcı derecede düşük bir sahip olma maliyetiyle sunmuş oluyoruz” diye belirtti. “Ayrıca Vive Audio LA3i hoparlörlerimizin eşsiz ses kalitesiyle de müşteriler için tam bir sinema deneyimi sunuyoruz“ diye ekledi.

CP2309-RGB’nin all-in-one kompakt tasarımı bugüne kadar RGB sistemlerde ihtiyaç duyulan ve oldukça büyük bir yer kaplayan harici chiller’ı ortadan kaldırarak temiz ve kolay bir kurulum imkanı sunar ve sinema salonu sahiplerinin hem kısa hem de uzun vadede tasarruf etmesini sağlar. Buna ek olarak CP2309-RGB daha önceden Christie CP2308, CP2208 ve Solaria One platformlarında kullanılan lens ve aksesuarlarıyla uyumluluğuyla RGB teknolojisine geçişte tekrar lens ve aksesuar yatırımını da ortadan kaldırıyor.

id:image001.jpg@01D388AC.272428F0

Profesyonel Görüntü Sistemleri İletişim