Christie Boxer 4K30 “Yılın En İyi Projektörü” Ödülünü Kazandı

Profesyonel görüntü sistemleri sektörünün en prestijli ödüllerinden AV Awards bu sene Londra Park Lane’de düzenlenen gece ile sahiplerini buldu.

Töreninde dağıtılan en anlamlı ödüllerden biri olan “Yılın En İyi Projektörü” ödülü için kiralama ve büyük mekan endüstrilerinde büyük yankı uyandıran Christie Boxer 4K30 uygun bulundu. Her yıl AV Magazine tarafından düzenlenen organizasyonda sektörün önde gelen isimlerinden oluşan bir jürinin kararı ile bu ödüle layık görülen Christie Boxer 4K30 için “Boxer sayesinde arabadan daha ufak bir 30,000 lümen projektör bulunabiliyor” espirileri yapıldı.

Christie adına ödülü kabul eden UK ve Kuzey Avrupa Kıdemli Satış Müdürü James Belso mutluluğunu şu sözlerle aktardı “Boxer’ın tüm sektör tarafından kabul görmesi bize sonsuz mutluluk veriyor. Boxer’ın resmi lansmanını global merkez ofisimizde, dünyaca ünlü boksör Lennox Lewis’in onur konuğu olarak katıldığı bir organizasyon ile yapmıştık. Lansmanda ürünün son halini gördüğümüz an bugün bu ödülü kazanacağımızdan emindik.”

“Normal boyutlarda bir kasa tasarlayıp Boxer’ın sahip olduğu tüm bu özellikleri bu kompakt kasaya sığdırmak gerçekten de zor bir iş” diye devam eden Belso “Boxer’ın bu başarısının ardında Christie’nin  yenilikçi vizyonu ve Kıdemli Ürün Yönetim Direktörü Jeevan Vivegananthan önderliğindeki ekibin 3 yılı aşkın bir çalışması yatmaktadır.”

30 mühendisten oluşan ekibi ile çalışan Vivegananthan, Boxer’ın getirdiği vizyonu hayata geçirirken kiralama sektöründe çalışan profesyonel isimlere “hayallerindeki ideal projektör”den beklentilerini sordu. “30,000 lümen ışık gücüne sahip ve sadece 68 kg ağırlığında olacak bir projektör geliştirecek teknolojik altyapımız olduğunu biliyorduk” diyen Vivegananthan “Müşterilerimiz ile sahnenin ardına geçip yaşadıkları sıkıntıları yerinde deneyimledik, ihtiyaçları olan çözümleri geliştirdik. Benim için müşterilerimizin Boxer’a verdikleri son derece olumlu tepkiler herşeyden daha önemli. Onların hayallerini süsleyen bu projektörü geliştirebilmek için yıllarımızı harcadık.”