Christie bir ilke imza atarak Büyük Ölçekli Görüntü Deneyimleri için Kapsamlı Çözüm Paketini Infocomm 2016’da Görücüye Çıkardı

Christie Genel Müdür Yardımcısı Jennifer Smith “Christie Mystique, Christie’nin büyük çaplı görsel deneyimlerindeki liderliğinin zirve noktasıdır. Bu paket oto kalibrasyon özelliği ve tasarımıyla, sistem donanım ve servisini birlikte sunarak müşterilerimizin hayal ettiklerini gerçeğe dönüştürmelerini mümkün kılar.”

Infocomm/Las Vegas ( Haziran 2016)

Dünya çapında başlıca eğlence mekanlarındaki birinci sınıf büyük ölçekli kitlenin artan talebini karşılamak üzere, yazılım, donanım ve servisi içinde bulunduran; tema parklarında, spor stadyumlarında ve arenalardaki tasarım, kurulum ve operasyonlarda gerekli tam destek sağlayan yeni Christie Mystique çözüm paketi, Christie tarafından InfoComm 2016’da tanıtıldı.

Christie, karmaşık görüntü sistemlerinin bakımını, kurulumunu, yazılım ve donanım çözümleri için gerekli tasarım ve servisini sunan tam çözüm paketiyle sektöründe bir ilki gerçekleştirdi. Christie çözüm yöneticisi Curtis Mutter, “Christie’nin  tüm yaşam döngüsü boyunca elde ettiği olağanüstü deneyimlerini kapsayan Christie Mystique, şirketin teknik yeteneklerinin ve sektörde verdiği öncü hizmetlerin tümünün bir kanıtı. Mystique, birden fazla projektörle yüksek çözünürlükte görüntü alınmasını sağlayan blending özelliğinin uygulanması sırasında, müşterilerimizin karşılaştığı sorunlara bir çözüm sunar. Mystique’nin sağladığı çözüm paketiyle partnerlerimiz güven içinde Christie ile çalışmaya devam edebilirler.

Christie Mystique paketi aşağıdakileri içerir:

Mystique Tasarım

Christie’nin entagratörleri ve müşterileri, önde gelen uygulama alanlarındaki  görüntü sistemlerinin planlaması süreciyle ilgili olarak Mystique’nin sağladığı simüle sistem tasarımları sayesinde içeriklerini test edebilme imkanına sahip olurlar. Sistemin sunduğu sanal gerçeklik ve fiziki model ölçekleri ile uygulamanın gerçekte nasıl görüneceğini bu sayede öngörebilirler.

Mystique Kurulum

Simülasyon uygulamasındaki eksiksiz ekipman ve araçlarıyla uygulama alanları için gerekli olan yardımı sağlar. Warping-blending, stacking projeksiyon sistemi ve çoklu projeksiyon sistemiyle karmaşık 3D objelerini bir arada bulunduran yapısıyla kompleks görüntü sistemlerinde karşılaşılan büyük güçlüklerin çözüme ulaşmasını sağlar.

Mystique İşletim

Görüntü sistemlerinin her alanında, müşterilerin il günkü kaliteyi korumasına yardımcı olur. Mystique özel üretim araçları, sistem düzeyi metrikleri görüntülemesi ile spor stadyumları, arenalar gibi farklı çevrelerin spesifik operasyonel gerekliliklerinin karşılanmasını sağlar. Mystique işletimiyle bağlantılı olarak çalışan kolay kullanıma uygun ince ayarlar aracı teknisyenlere bakım ayarlarında kolaylık sağlar.

Christie Mystique Dizayn ve Kurulum 2016 yılı içerisinde görücüye çıkacak. Mystique İşletimi’nin ise 2017 yılının ilk yarısında pazara sunulması planlanıyor.