ASTEL, Dünyaca Ünlü Mağazaları Profesyonel Ekran Çözümleri ile Taçlandırıyor...

Profesyonel görüntü sistemlerinde lider Astel,

bünyesinde bulundurduğu dünya markaları ile Alışveriş merkezlerine ve mağazalara özel çözümler geliştirmektedir.

Projenin özelliğine göre marka ve model seçenekleri içinden en doğru çözümü uygulamayı hedeflerken, 24/7 sınırsız satış sonrası desteği de beraberinde sunmaktadır.

Distribütörlüğünü yapmakta olduğu, dünyanın önde gelen markaları olan Philips, Nec, Panasonic , Orion ve kendi markası olan Claro profesyonel monitör ve videowall ekranlar ile Türkiye genelinde çok sayıda önemli projeye imza atmıştır.

Astel, hataya izin vermeyen ve anında müdahale gerektiren ‘canlı yayın’ prensibine dayalı haber stüdyosu görüntü sistemi konusunda uzmandır. TRT, KanalD, TV8, ShowTV, Atv, Fox TV, Samanyolu TV, +1 TV , Star TV gibi pek çok ulusal kanalda uzun yıllardır çalışır durumda ekranları bulunmaktadır. Bu alandaki uzmanlığını ve hızlı servis becerisini diğer müşteri portföyünde de başarıyla kullanmaktadır.

Yurt dışındaki mimari tasarım firmaları ile kurmuş olduğu güçlü işbirliği sayesinde Victoria’s Secret, Bath&Body Works, Debenhams, Louis Vuitton gibi uluslararası markaların da Türkiye’deki görüntü sistemi tedarikçisidir.

Astel’in tercih edilmesindeki en büyük neden, kaliteli hizmet anlayışı ve başarılı teknik servisidir. Bünyesindeki Astel Teknik A.Ş. firması ile müşterilerine teknik servis hizmeti sunmaktadır. 500m²’lik teknik servis alanında, ithal edilen ürünlerin her türlü bakım, onarım ve teknik servis ihtiyacını karşılar. Düzenli yurtiçi ve yurtdışı eğitimler ile mühendis ve teknisyen kadrosunun bilgi seviyesini günceller. Tüm yapılan işlerin verilerini ve raporlarını profesyoneller tarafından dizayn edilmiş yazılımlar ile takip eder. Daha hızlı servis verebilmek adına yedek cihaz ve parça bulundurur. 20 yılı aşkın tecrübesi ve uzman kadrosuyla müşterinin ihtiyacına yönelik her türlü desteği sağlayabilmektedir.

Mağazalar için en uygun görüntü çözümleri ; 24/7 kullanıma uygun, toza ve darbelere karşı dayanıklı, netlik seviyesi yüksek, parlaklığı yeterli ölçüde olan, müşteri kitlenizin dikkatini çekecek renk kalitesinde profesyonel seri monitörlerdir. İster videowall ekran olarak isterseniz tek tek mağaza içi monitörlerden kullanmak isteyin, seçiminiz her zaman profesyonel seriden yana olmalıdır.

Astel, Victoria’s Secret Mağazalarında NEC profesyonel video wallmonitörlerini tercih etmiştir. Japon markası olan NEC, dünya genelinde sağlamlığı ve kalitesi ile ünlenmiştir. Victoria’s Secret mağazalarında tercih edilmekte olan X462UN, X463UN (yeni), X551UN modelleri alternatiflerine göre üstün özelliklere sahiptir. X463UN ve X551UN modelleri FullHD, 700cd parlaklıkta ve ultra ince çerçeveli videowall ekranlar, içeriklerinizi yüksek netlikte izleyici kitlenizle buluştururlar. Bu modeller, Led arka aydınlatma sistemleri sayesinde en az enerji harcayan ekran çözümlerindendir.

Mini PC, medya oynatıcısı için OPS girişlerine sahiptirler. Network üzerinden Nec’in ücretsiz yazılımı ile kontrol eder ve herhangi bir sinyal gitmemesi, aşırı ısınma yada ekran arka ışığında arıza olması gibi durumlarda e-mail yolu ile kullanıcıyı uyarır. NEC X463UN ve X551UN ekranlar kuruldukları noktalarda ısı seviyesini tanıyıp ayarlayan, kullanıcı tarafından kontrol edilebilen özel fan sistemi bulunmaktadırlar.

Ayrıca bu modellerde , Auto ID özelliği bulunur. Bu özellik sayesinde ekranlardan sadece birisine ID atanarak ,tüm ekranlar bu ID üzerinden kontrol edilebilirler. Yüksek enerji tüketimini azaltmak için programlanabilir ortam ışık sensör özelliğine sahiptirler. Yatay dikey kullanımı ile izleyici kitlesine esnek içerik imkanı sunarlar.

Mağazanıza en uygun profesyonel ekran görüntü sisteminiarıyorsanız, Astel her an yanınızda...