Astel Görüntü Sistemleri Sektörü’nün Nabzını ISE 2016'da Tuttu

Profesyonel Görüntü Sistemleri dünyasının nabzı geçtiğimiz günlerde Amsterdam, Hollanda’da attı.

Her sene görüntü sistemleri profesyonellerini aynı çatı altında buluşturan ve  Hollanda’nın Amsterdam şehrinde düzenlenen sektörün en prestijli fuarı ISE (Integrated Systems Europe), bu sene 9-12 Şubat tarihleri arasında düzenlendi.

Tüm sektör tarafından merakla beklenen ISE 2016’da bir kez daha profesyonel görüntü sistemleri dünyasındaki son teknoloji ürünler ilk defa görücüye çıktı, sektördeki en güncel trendler masaya yatırıldı ve sektörün geleceğine yön verecek buluşmalar gerçekleştirildi.

Astel olarak biz de her yıl olduğu gibi geniş bir kadro ile ISE’deki yerimizi aldık. Dolu dolu geçen bu 4 gün boyunca ne mi yaptık? Birbirinden ilginç ve yaratıcı görüntü sistemleri uygulamalarını yerinde deneyimledik; markalarımızın ilk kez sahne alan yepyeni ürünlerini yakından ve herkesten önce gördük; yenilikçi konseptlerin konu edindiği tartışma ve eğitimlere katıldık; dostlarımızla hasret giderdik, yeni dostlar ve bağlantılar edindik.

Kısacası Türkiye pazarını güncel gelişmeler, trendler ve teknolojiler ile en hızlı şekilde buluşturmak ve on yılı aşkın bir süredir başarıyla taşıdığımız profesyonel görüntü sistemlerinin Türkiye’deki lider  markası rolünü uzun bir süre daha idame ettirebilmek adına üzerimize düşeni gerçekleştirdik.

Panasonic ve Christie Standlarında Görüntü Sistemlerinin Geleceğine Yolculuk

Türkiye’deki tüm pazarlama, dağıtım ve servis operasyonları Astel tarafından yürütülen Christie Digital ve Panasonic’in kurdukları devasa standlar, göz alıcı tasarımları ve birbirinden yeni ürünleri ile tüm fuar boyunca ziyaretçi akınına uğradı.

Christie Digital’ın ISE’de tanıtımını yaptığı dikkat çeken ürünler arasında lazer aydınlatma teknolojisi ile donatılmış, 12,000 lümen parlaklığı ile dünyanın en parlak 1-çip DLP projektörü unvanına sahip Christie HS Serisi; lazer teknolojisine sahip GS serisinin en yeni üyesi 850-GS; daha hızlı ve verimli görüntü işleme sağlayan Coolux Pandora’s Box 5.9 ve UHD çözünürlüğü ile nefes kesen görüntü kalitesi sunan yeni 98-inç FHQ981-L öne çıktı.

Panasonic standında katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaşan ürünler başında 28.000 lümen parlaklığa ve SOLID SHINE lazer teknolojisine sahip 3-çip DLP PT-RZ31K serisi geliyordu. İlgi çeken diğer Panasonic yenilikleri arasında 1-çip DLP görüntü teknolojisine, 10,000 lümen ışık gücüne ve lazer aydınlatma teknolojisine sahip PT-RZ970 serisi projektörler, yalnızca 1.8 mm çerçeve kalınlığına sahip 55-inç videowall monitörler ve Evrensel Renk Tasarımı teknolojisi ile donatılan yeni BF1 interaktif akıllı tahta yer aldı.