Astel Görüntü Sistemleri Sektörü’nün Nabzını ISE 2015'te Tuttu!

Profesyonel Görüntü Sistemleri dünyasının nabzı geçtiğimiz günlerde Amsterdam, Hollanda’da attı.

Her sene görüntü sistemleri profesyonellerini aynı çatı altında buluşturan ve  Hollanda’nın Amsterdam şehrinde düzenlenen sektörün en prestijli fuarı ISE (Integrated Systems Europe), bu sene 10-12 Şubat tarihleri arasında düzenlendi.

Tüm sektör tarafından merakla beklenen ISE 2015’te bir kez daha profesyonel görüntü sistemleri dünyasındaki son teknoloji ürünler ilk defa görücüye çıktı, sektördeki en güncel trendler masaya yatırıldı ve sektörün geleceğine yön verecek buluşmalar gerçekleştirildi.

Astel olarak biz de her yıl olduğu gibi geniş bir kadro ile ISE’deki yerimizi aldık. Dolu dolu geçen bu 3 gün boyunca ne mi yaptık? Birbirinden ilginç ve yaratıcı görüntü sistemleri uygulamalarını yerinde deneyimledik; markalarımızın ilk kez sahne alan yepyeni ürünlerini yakından ve herkesten önce gördük; yenilikçi konseptlerin konu edindiği tartışma ve eğitimlere katıldık; dostlarımızla hasret giderdik, yeni dostlar ve bağlantılar edindik.

Kısacası Türkiye pazarını güncel gelişmeler, trendler ve teknolojiler ile en hızlı şekilde buluşturmak ve on yılı aşkın bir süredir başarıyla taşıdığımız profesyonel görüntü sistemlerinin Türkiye’deki lider  markası rolünü uzun bir süre daha idame ettirebilmek adına üzerimize düşeni gerçekleştirdik.

Panasonic ve Christie Standlarında Görüntü Sistemlerinin Geleceğine Yolculuk

Türkiye’deki tüm pazarlama, dağıtım ve servis operasyonları Astel tarafından yürütülen Christie Digital ve Panasonic’in kurdukları devasa standlar, göz alıcı tasarımları ve birbirinden yeni ürünleri ile tüm fuar boyunca ziyaretçi akınına uğradı.

Christie Digital’ın ISE’de tanıtımını yaptığı dikkat çeken ürünler arasında kiralama sektörünün merakla beklediği 4K çözünürlüğe, 30K parlaklığa sahip sınıfının en hafif ve kompakt kasasına sahip Boxer 4K30; 1DLP segmentinde ufak kasası ve yüksek ışık gücü ile fark yaratacak Christie H serisi; geçtiğimiz aylarda lansmanı yapılan Christie Velvet LED ekranlar ve warping ve blending sınırlarını zorlayan Christie Twist yer aldı.

Panasonic standında katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaşan ürünler arasında  4K çözünürlüğe ve 98-inç boyutu ile dikkat çeken TH-98LQ70; uzun lamba ömrü, daha sessiz çalışma gürültüsü ve Digital Link gibi gelişmiş özellikleri ile PT-DZ21K2; PT-DZ21K2 ve PT-DS20K2 ile yapılan interaktif TESLA araba mapping uygulaması ilk sırada yer aldı.