Absen Devrim Niteliğindeki Yeni LED Paneli ile Kiralama Sektöründe Ses Getirecek

Spor, kiralama, reklam ve perakende endüstrilerinde dünyanın önde gelen LED çözümleri üretici  firması Absen, devrim niteliğindeki yeni indoor kiralık LED ekran çözümlerini 20 ve 21 Eylül tarihlerinde Avrupa merkezleri Rüsselsheim, Almanya’da beğeniye sunuyor.

Kiralama sektöründe kullanılmak üzere tasarlanan ve açılış günlerine özel olarak katılımcıların beğenilerine sunulacak olan 2.97mm pixel pitch oranındaki M2.9 LED ekran, devrim niteliğindeki patentli kilitleme özelliği ile hiç kuşkusuz sektörde yepyeni standartlar belirleyecek.

Absen Avrupa Genel Müdürü Ruben Rengel bu yeni seri ile ilgili görüşlerini“Absen, çok geniş ve sürekli gelişen bir ürün yelpazesine sahip olduğundan dolayı genelde tek ürün lansmanları gerçekleştirmez. Lansman öncesi, satıştan pazarlamaya, mevcut müşterilerimizden gelecekte beklediğimiz potansiyel müşterilere kadar ürünü tanıttığımız herkes, bu etkileyici ürünün kiralama sektöründe fırtına etkisi yaratacağına ikna olmuş durumda.”  şeklinde belirtti.

“One Action” ilkesini takip eden yeni kilitleme sistemi özelliği ise M2.9 ürününe karşı olan ilgiyi ve heyecanı artırmış durumda. M2.9 SMD LED panel, yalnızca 7.6kg olmasının yanı sıra, 7.500:1 kontrast oranına sahip olup bir kabinetinin çözünürlüğü 168x168 pixel’dir (500 x 500 x 96 mm).

Absen mühendisleri, LED ekranların üretim süreçlerindeki tüm çalışmalarını, kiralama ve sahneleme uygulamaları için gerekli kurulumları gerçekleştirecek görevlilerin hayatlarını daha da kolay bir hale getirmeyi amaçlayarak sürdürdüler. Avrupa Ürün Direktörü Frank Zhang ürünün ana özelliğiyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “ M2.9 birçok benzersiz ve kullanışlı gelişmiş özelliklere sahip olmakla birlikte sahip olduğu patentli kilit sistemi, hepsinin ötesinde, ürünün en çarpıcı özelliği olarak karşımıza çıkıyor.”

“Düğmeye basın ve paneli açın, çekin ve kilitleyin.” Sadece 3 dakika alan bu kilit açma/kapama işlemiyle,  M2.9 pazardaki en hızlı ve kolay kilit sistemine sahip bir ürün olarak karşımıza çıkmakta. Bu kusursuz çalışan kilit sisteminin sağladığı faydalardan biri de, herhangi bir aparata gerek kalmadan panellerin, ekran yüzeyini 5 derece içbükey veya dışbükey yapacak şekilde sıralanmasına imkan tanımasıdır.

Dört manyetik modülden oluşan her bir kabinet arkadan ve önden servis verilebilir yapıdadır. Bunlara ek bir özellik olarak, M2.9’un arkasında bulunan güç kutusu, güç düğmesine basılarak basit bir şekilde çalıştırılabilir. Modüller ve güç kutusu daha düşük güç tüketimi ve daha az ısı yayılımı sağlanacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir.

Zhang, “LED ekran arızalarının arkasında yatan temel nedenlerden biri kurulum ve taşıma hatalarıdır. Absen mühendisleri M2.9’un tasarımını, oluşabilecek bu hataları göz önünde bulundurarak dikkatle ve özenle gerçekleştirdiler. Her bir panelde LED lambalarını koruyan ve hasarı engelleyen hassas konumlandırma olanak sağlayan yerleştirme pimleri bulunmaktadır.” Aynı kutuplar, LED panelleri dizilimi sırasında LED lambalarının zarar görmesini engelleyerek teknisyenlere kurulum esnasında yardımcı olur.

Absen, M2.9’u  bu üstün ve kullanışlı özelliklerinin yanı sıra kamera dostu yüksek yenileme hızı özelliği ile de Broadcast uygulamaları için mükemmel bir çözüm haline getiriyor.  Gerçek zamanlı izleme sistemi, PC, tablet veya akıllı telefon üzerinden ekranla ilgili tüm kritik bilgileri anlık olarak görüntülemeye olanak sağlıyor.  Tüm bu özelliklerin yanı sıra, Absen’in üçüncü nesil A3C dot-to-dot kalibrasyon teknolojisinin kiralama sektöründe Absen ürünlerini son derece popüler hale getirmesi bekleniyor.