Yeni 3LCD VW360 Taşınabilir Projektör Serisi, Sınıfın En Parlak Öğrencisi

Okul ve ofisler için mükemmel bir seçenek olan, sınıfının en hafif, en parlak taşınabilir projektörlerimiz geldi. WXGA’da 4000 lümen ( XGA versiyonunda 4500 lümen ) parlaklığa erişebilen taşınabilir projektörlerimiz, yüksek görüntü kalitesi ve sessiz çalışma özelliğiyle ( yalnızca 29dB ) güvenilirliği birleştiriyor.

Yeni 3LCD VW360 Projeksiyon Kolay Kurulum

Panasonic PT-VW360 ile PT-VX430’u bir yerde başka bir yere odadan odaya taşımak ve kurmak çok kolay; odakları, ekran veya yansıtılan yüzeye göre otomatik olarak ayarlanıyor. ( 3.3 kg )  Esnek, 1,6 kat odaklayabilen lens, kavisli ekran ve köşe düzeltme özellikleri; çeşitli yansıtma mesafelerinden 300 inç’e varan ekranlara merkezinden sapmış görüntüler yansıtmayı kolaylaştırıyor. Parlaklık verimi çevredeki ışığa göre otomatik olarak ayarlanır, böylece metin ve grafikler her zaman net bir şekilde okunabiliyor.

Ekstra kolaylık için tak-çalıştır bağlantısı, projektörü HDMI®, bilgisayardan gelen USB girişleri ve USB flash bellek sürücüleri aracılığıyla da kullanabilmenize izin veriyor. İsteğe bağlı bir ET-WML100 kablosuz modül ile, içeriğin Wi-Fi üzerinden bile yansıtılabilmesini sağlıyor.

Ürün hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki adresimizi ziyaret edebilirsiniz:

id:image001.jpg@01D388AC.272428F0

Profesyonel Görüntü Sistemleri